I förmiddags blev jag nervös. Jag kom ut till hönshuset vid halv 10 och såg att Julia var uppe och ute i hönsgården. När jag kände på äggen var de dock varma, så hon hade nog inte varit uppe många minuter. Dock visade hon inga tecken på att vilja gå och lägga sig igen under de minuter jag stod kvar och tittade på henne. Men, med tanke på att jag inte hade kunnat göra något om hon nu valt att överge sina ägg, så gick jag tillbaka in och tog en kopp kaffe och en cigg och svarade på ett par mail. Sedan gick jag ut igen vid kvart över 10, och då låg hon där som en söt liten pannkaka igen. Och jag drog en lättnadens suck. Det är ju inte som att hon har det dåligt, även om jag förstår att det är trist att ligga stilla i flera veckor. Men hon får frukost på sängen iallafall! Uppblötta havregryn med hasselnötsmjöl, toppat med finklippt hemodlat gräs. Mums mums!