Nu är de elaka fröknarna Fjäderfot igång igen. Riktiga mobbarhönsor är de (Ja, jag vet att det heter hönor och inte hönsor, men jag tycker att hönsor låter hönsigare) och låter knappt stackars Vanja sitta på pinnen. För övrigt pinnen som jag satte upp just för att Vanja inte fick sitta på den andra pinnen… kanske är dags att sätta upp en tredje pinne och se hur lång tid det tar innan de ska ha den också. 

Jag såg ett gammalt avsnitt av Catfish häromdagen. För den som inte vet vad Catfish är så kan jag berätta att det är reality-TV, som jag normalt sett skyr som pesten, men just Catfish har jag fastnat för. Det handlar om människor som träffat andra människor på nätet, inlett en flirt eller t o m en relation (i något avsnitt var det en tjej som trodde att hon hade adopterat ett barn tillsammans med en annan tjej, hur man nu kan tro det. Hon hade aldrig träffat vare sig tjejen eller barnet i verkligheten). 

Hur som helst, i detta avsnitt av Catfish var det en liten twist; tjej träffar annan tjej på nätet, intensiv konversation och skickande av bilder men inget möte IRL eller videochat bla bla osv. MEN… twisten i det hela var att tjej 2 föreslog att tjej 1 skulle mötas upp med hennes tjejkompis som befann sig på samma ort, och det slutade med att tjej 1 och kompisen blev intima. Varpå tjej 2 gick i taket och bröt all kontakt med tjej 1. Klantigt av tjej 1, och taskigt av kompisen kan man tycka, dock visade det sig sedermera (you guessed it) att tjej 2 och kompisen var samma person, och att tjej 2 följaktligen hade skickat bilder på slumpmässigt utvald tjej från Instagram, typ. Vilket följdes av skrik och bråk och ”Oh my God how could you do this” samt ”Sorry, I love you!”

Detta blev ett långt utlägg utan att komma till poängen, märker jag. Men det som hände i slutet av programmet var att tjej 2 gick vidare och blev ihop med tjej 3 (eller 4 eller 78 eller vad det nu var), och DÅ kom tjej 1 på att hon nog ville ha tjej 2 iallafall. Lite som hönorna. Du får inte sitta på min pinne, fast om du får en annan pinne så får du sitta på min pinne för då vill jag ha din nya pinne. Typ.